Vloerisolatie op maat

Geef uw (t)huis comfort en zorg voor een mooie energiebesparing met vloerisolatie. Een niet-geïsoleerde vloer is gemiddeld 11°C, waar een geïsoleerde vloer al snel oploopt tot 20°C. Bij E&F Rogge in Nevele werken we steeds met de beste materialen en technieken. Naast de chapewerken, zijn wij bij E&F Rogge ook zeer vertrouwd met het isoleren van woningen. Hiervoor gebruiken wij 2 soorten producten:

Gespoten Polyurethaanschuim:
Gespoten Polyurethaanschuim heeft niet voor niets de hoogste isolatiewaarde. Dit soort vloerisolatie zorgt voor een uitstekende dichting. De gespoten PUR is na enkele minuten droog en klaar voor verdere afwerking. Gespoten Polyurethaanschuim biedt tot op vandaag nog steeds de beste warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,026 W/mK. Verder is dit perfect als uitvullingslaag, zeker daar waar de constructie niet te zwaar mag zijn. Er is geen energieverlies maar wel een hoger isolatievermogen omdat het volledig naadloos is en de volledige oppervlakte in 1 geheel geïsoleerd is.

  • Geen vochtopname en geen condensatie
  • Naadloze aanbrenging
  • Beste isolator: 0,026 W/mk
  • Na schuren, klaar om vloerverwarming op te plaatsen
  • Onmiddellijk beloopbaar
  • ATG gekeurd
EPS isolatie/BETOPOR:
EPS isolatie of BETOPOR is isolatie op basis van polystyreenkorrels. Deze vorm van isolatie is toepasbaar op zowel nieuwbouw als renovatie. EPS-platen hebben een hoge isolatiewaarde en zijn bovendien snel en efficiënt te plaatsen. Deze platen zijn drukbestendig zodat uw vloer niet gaat scheuren of inzakken. Ook deze isolatie is naadloos zodat de volledige oppervlakte in 1 geheel geïsoleerd is. Geen energieverlies dus, maar er is wel een dikkere isolatielaag nodig.

Vloerisolatie biedt meer comfort, zorgt voor een lagere energierekening, is positief voor het milieu en de veiligheid, en ook de gezondheid ondervindt een positieve impact.

Werkwijze van E&F Rogge

Met de architecten en onze klanten slaan we de handen in elkaar om een antwoord te bieden op de specifieke behoeften van elk project of interieur. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste manier om hun droomconcept te realiseren. Bij E&F Rogge is elke vloeroplossing uniek en draagt deze bij tot een verbetering van de kwaliteit van leven. Ook voor advies en assistentie omtrent het plaatsen van vloerisolatie zijn wij de ideale partner voor u. Dankzij onze jarenlange expertise benaderen wij iedere situatie met de nodige kennis en zorg.

Contacteer E&F Rogge

Interesse in vloerisolatie op maat gemaakt voor uw woning of werkruimte? Contacteer E&F Rogge in Nevele en wij gaan aan de slag om u comfort te bieden aan de hoogste kwaliteit.