Chapewerken op maat

Bij chapewerken wordt een cementlaag gemaakt waarop de vloerbedekking komt. De dekvloer dient als basis voor diverse vloerafwerkingen zoals parket, tegels, tapijt, kurk, epoxy, gietvloeren, enz. De chape wordt op een draagvloer of isolatielaag aangebracht om zo oneffenheden glad te strijken, niveauverschillen te overbruggen of de vloer op gewenste hoogte te brengen. De cementchape wordt geleverd en geplaatst inclusief randisolatie. 

Hellingschape voor daken:
We geven de helling die u wenst op uw plat dak, naar de gewenste richting met de gevraagde helling. Daarna kan worden overgegaan tot de isolatie/afwerking van uw plat dak.

Zwevende dekvloeren:
Een constructie waarbij de chape van de draagvloer, muren, ... gescheiden wordt door middel van een akoestisch - of thermische isolatielaag. Hierbij wordt steeds aangeraden om te werken met wapening. Er bestaat tevens een ruim gamma aan geluidsisolaties. We helpen u graag verder volgens de beschrijving van de architect in zijn/haar lastenboek. Akoestische vloerisolatie wordt aangebracht om het geluidscomfort in een woning te optimaliseren. Door een goede geluidsisolatie worden geluiden, zoals voetstappen op een bovenverdieping, afgeremd en verzwakt.

Werkwijze van E&F Rogge

Om de beste kwaliteit te garanderen trachten we samen met de klant te zoeken naar de meest efficiënte en effectieve weg om resultaat te boeken. Bij E&F Rogge in Nevele worden alle chapewerken met de nodige zorg en toewijding uitgevoerd. Ook als u hulp of advies wenst bij het plaatsen van chape, kunt u op ons rekenen. Met onze jarenlange expertise slagen wij er steeds in om het allerbeste voor te schotelen aan de klant.

Contacteer E&F Rogge

Chapewerken nodig voor uw woning of werkruimte? Neem contact op met E&F Rogge in Nevele en wij nemen uw project grondig onder handen.